2012

Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο προετοιμασίας, το φθινόπωρο του 2012 φέρνει την Καίτη Γαρμπή ξανά κοντά στο κοινό της. Ξεκινώντας με μια Guest εμφάνιση στην εορταστική συναυλία για τα 20 δισκογραφικά χρόνια του συνθέτη Φοίβου, και συνεχίζοντας με μια σειρά πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων σε κινηματογραφική αίθουσα των ODEON KOSMOPOLIS.

Μέσα από ένα ιδιαίτερο concept και έναν μαγικό συνδυασμό εικόνας και ήχου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η αίθουσα του σινεμά μετατρέπεται σε μουσικό stage χωρίς παράλληλα να χάνει την αρχική της ιδιότητα, αυτή της κινηματογραφικής προβολής.

Η πρωτότυπη μουσική παράσταση, αφηγήθηκε μια ερωτική ιστορία μέσα από παλιά και νέα τραγούδια από την 20ετή δισκογραφία της Καίτης Γαρμπή σε νέες ενορχηστρώσεις του Ματί Παλαιολόγου, αλλά και τραγούδια μεγάλων συνθετών από τον ελληνικό κινηματογράφο. Για τις ανάγκες της παράστασης δημιουργήθηκε νέο οπτικό υλικό, με έντονα τα στοιχεία του κινηματογράφου μέσα από τη σκηνοθετική ματιά της Βίκυς Βελλοπούλου και την καλλιτεχνική επιμέλεια της Ξένιας Βότση.

"Μαγεμένη από τον κινηματογράφο, όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου, μ' αυτή την παράσταση εκπληρώνω ένα μεγάλο μου όνειρο: Να τραγουδήσω μέσα σε μια κινηματογραφική αίθουσα! Ζω για τις στιγμές που θα μοιραστώ την κινηματογραφική μαγεία με το κοινό και θα μπορέσω να αγγίξω την ψυχή του ερμηνεύοντας κάθε μου τραγούδι για όλους και έναν ένα ξεχωριστά”
Καίτη Γαρμπή.