2013

Η Καίτη Γαρμπή υποδέχεται το 2013 στη σκηνή του Casablanca music hall. Το concept του κινηματογράφου εμπλουτίζεται με στοιχεία θεατρικού διάλογου σε μια σειρά εμφανίσεων με guest τη συνθέτη και ακορντεονίστρια Ζωή Τηγανούρια.

Δισκογραφικά, τον Μάρτιο κυκλοφορεί ένας διπλός best of δίσκος από τη Sony music με τίτλο "Από Καρδιάς". Το άλμπουμ, εκτός από πολύ αγαπημένα τραγούδια της ερμηνεύτριας, περιέχει και δύο νέα τραγούδια επιτυχίες, το "Πιο πάνω από σένα" και το "Ζωντανός Ουρανός".

Καίτη Γαρμπή, REC και Νικηφόρος, ανεβαίνουν στη σκηνή των MAD VIDEO MUSIC AWARDS και χαρίζουν στο κοινό μια εντυπωσιακή εμφάνιση και μια νέα διασκευασμένη "Ιεροσύλια".

Λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούνιο κυκλοφορεί στην Ιταλία ο πρώτος διεθνής δίσκος της Καίτης Γαρμπή με τίτλο "Buona Vita"! Πρόκειται για ιταλική παραγωγή που ηχογραφήθηκε στο Μιλάνο, ένα CD με 12 γνωστές μελωδίες, τραγουδισμένες στα Ιταλικά, με έντονο μεσογειακό, καλοκαιρινό χρώμα και ταμπεραμέντο, συνδυασμένο, σε κάποιες περιπτώσεις, με αυθεντικό ελληνικό λαϊκό ήχο. Στο CD περιλαμβάνονται μεγάλες, διαχρονικές επιτυχίες της Καίτης Γαρμπή, όπως το «Χαμένα», το «Θα μελαγχολήσω», ο «Άνεμος», το «Εσένα μόνο» και το «Βιάστηκα», αλλά και πιο πρόσφατες από τη συνεργασία της με τον Νίκο Αντύπα, όπως το «Καινούργια εγώ», τα «Ψέμματα» και το «Όλα στα ζήτησα» καθώς και δύο Ιταλικά τραγούδια το "Buona Vita", που χάρισε και το όνομα του στον δίσκο, ντουέτο με τη μεγάλη Ιταλίδα ερμηνεύτρια Ornella Vanoni και το Ti Sento των Matia Bazaar, ντουέτο με τον Carlo Marral.