ΝΕΑ

Καίτη Γαρμπή in Jazz mood...

 

Καίτη Γαρμπή in Jazz mood..

Η Καίτη Γαρμπή με το τραγούδι "Buona Vita" συμμετέχει στη συλλογή
CAPO VERDE, TERRA D’AMORE vol. 5_in Jazz”
CESARIA EVORA & Capoverdean artists

Καίτη Γαρμπή in Jazz mood... σε ένα διεθνές άλμπουμ που ξεκινάει με τη συμμετοχή της στο τραγούδι “Buona Vita”!
Αρχικά, το γνωρίσαμε ως ντουέτο της Καίτης Γαρμπή με την Ornela Vanoni, το οποίο περιλαμβάνεται στον πρώτο ξενόγλωσσο δίσκο της Ελληνίδας ερμηνεύτριας, καθώς και στο πιο πρόσφατο άλμπουμ της, "Περίεργες Μέρες".

Η Jazz version του “Buona Vita” επιφυλάσσει 2 νέες εκπλήξεις ... το τραγούδι έχει εμπλουτιστεί μουσικά με τρομπέτα και φλίκορνο, από τον μοναδικό στο είδος του Paolo Fresu, και την Καίτη Γαρμπή με την Ornella Vanoni συνοδεύει πλέον και ο Teofilo Chantre, συνθέτης του τραγουδιού!

Ο δίσκος περιλαμβάνει 16 τραγούδια και 1 ακυκλοφόρητο bonus track από την αείμνηστη Cesaria Evora. Κατά τη διάρκεια του Μαΐου κυκλοφορεί αποκλειστικά μέσω του περιοδικού “Musica Jazz” και στη συνέχεια θα διανεμηθεί σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες και δισκοπωλεία στην Ιταλία και σε άλλες χώρες από την EGEA Music.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του δίσκου θα διατεθούν για την ενίσχυση του Παγκόσμιου Προγράμματος Σίτισης (ONU's World Food Program).
Η συλλογή “CAPO VERDE, TERRA D’ AMORE” jazz special, είναι μια παραγωγή του μη κερδοσκοπικού οργανισμού “Numar Un” σε συνεργασία με τη Sony France και τη Lusafrica.

 
Καίτη Γαρμπή in Jazz mood...
γιατί "είναι ωραία η ζωή, είναι ωραίος ο δρόμος"

Download on itunes!

 

 

FaceBook  Twitter