ΝΕΑ

Νέο single & video clip για το τραγούδι "Πάμε Φινάλε"

 

 

Νέο single και video clip για το τραγούδι "Πάμε Φινάλε" από την Καίτη Γαρμπή!

Μετά από τα επιτυχημένα singles "Ανεμοδαρμένα Ύψη" και "Ψεύτης", το οπτικοποιημένο πλέον τραγούδι “Πάμε Φινάλε”, σε μουσική Γιώργου Παπαδόπουλου, στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου & Γιάννη Δόξα και σκηνοθεσία Βίκυς Βελλοπούλου είναι το επόμενο single που ξεχωρίζει από τον επιτυχημένο δίσκο "Περίεργες Μέρες".

Δύο τραγούδια, "Ψεύτη" και "Πάμε Φινάλε", δύο video clip... μια ερωτική ιστορία σε δύο πράξεις με πρωταγωνίστρια την Καίτη Γαρμπή και τον Ντανίλο Ζέκα.

 

ΠΡΑΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗ: Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
Μετά από τα σκοτάδια έρχεται πάντα το φως!

Θέατρο μέσα στο θέατρο: η Καίτη Γαρμπή υποδύεται την ηθοποιό που υποδύεται την Ρωξάνη σε μια σύγχρονη διασκευή του έργου Cyrano de Bergerac. Στο λαμπερό «Πάμε φινάλε», η ηθοποιός βρίσκει το κουράγιο να βγει από τις κρυψώνες της, να πάρει δύναμη από την αγάπη του κοινού της και, κάνοντας την τελευταία βουτιά στο βυθό των σκοτεινών ματιών του συμπρωταγωνιστή και αγαπημένου της να γράψει το φινάλε της ιστορίας τους, κλείνοντας την πόρτα πίσω της.

Με την υποστήριξη των:

#ALCATEL ONETOUCH    #CELEBRITY SKIN

 

ΠΡΑΞΗ ΠΡΩΤΗ: Η ΠΡΟΒΑ.
Στον σκοτεινό «ψεύτη» η πρωταγωνίστρια έχει σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της, είναι πολύ ερωτευμένη και πιστεύει ότι το ίδιο είναι κι αυτός. Μέχρι τη στιγμή που φτάνει στο θέατρο, μπαίνει να κάνει πρόβα για την παράσταση Cyrano de Bergerac και βλέπει πάνω στη σκηνή το σύντροφο της να φιλιέται παθιασμένα με μια άλλη γυναίκα. Πληγώνεται, θυμώνει, θολώνει, φτάνει στο σημείο να τους παρακολουθήσει από την κλειδαρότρυπα, κρυφά πίσω από κουΐντες και παρασκήνια, αρνούμενη ν αφήσει τα μάτια της καρδιάς της να δουν αυτό που γίνεται μπροστά στα μάτια της.

 

 

FaceBook  Twitter