ΝΕΑ

ΑΥΡΙΟ - VIDEO CLIP

 

Το καινούργιο τραγούδι-video clip της Καίτης Γαρμπή «ΑΥΡΙΟ» ταξιδεύει στο παρελθόν για να επανεξετάσει το μέλλον, το σήμερα ή το «αύριο» του έρωτα και του χωρισμού!


Προηγούμενες ζωές, μετακίνηση μέσα στο χρόνο, το καινούργιο concept του video clip της Καίτης Γαρμπή είναι ανατρεπτικό, τολμηρό και πιο μοντέρνο από ποτέ!
 
Μια γυναίκα συναντά τον άντρα της ζωής της, την αδελφή ψυχή της, ερωτεύονται, ζουν με πόθο, πάθος, ένταση, συγκρούονται, μέχρι να ξανασυναντηθούν στην επόμενη ζωή για να λύσουν ο,τι δεν εχει λυθεί.
 
Η σκηνοθεσία έχει κινηματογραφική αφήγηση και αισθητική, βάζοντας έτσι το θεατή να συμμετέχει συναισθηματικά στην ιστορία που ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια του. Το μοντάζ έχει ένταση και νεύρο, τα motion graphics ειναι πιο σύγχρονα, πιο έντονα και πιο εντυπωσιακά απο κάθε άλλη φορά!

Το video clip σκηνοθέτησε μοναδικά η Βικτώρια Βελλοπούλου και κυκλοφορεί από την Panik Platinum!

«Από τότε ο καθένας τους αναζητάει
μόνος του το άλλο του μισό
για να ξαναβρεί την χαμένη ολοκλήρωσή του»
Συμπόσιο Πλάτωνας

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές και χορηγούς μας
FOLI-FOLIE

Αλκέτας, Κουγιάνος, Μπίκας, Dry Ice Creation, Στέφανο Βασιλάκη, Δέσποινα Αλχαζίδου, Χρήστο Παπανικολάου, Μαρία Κοντοδήμα, Γιάννη Δασκαλοθανάση, Ντάγκαν Νίκολιτς, Χρήστο Δασκαλοθανάση, Γιάννη Καραχάλιο, Πάνο Πολύζο, Σταμάτη Αραπάκη, Αλέξη Μηταδόπουλο, Γιάννη Παπούλια, Φραγκίσκο Ξιδιανό, Ναταλία Δούκα, Ξένια Βότση, Γιώργο Ντάβλα.

ARTIST OFFICIAL PAGES
FACEBOOK 
https://www.facebook.com/KaitiGarbiOfficial
INSTAGRAM | https://instagram.com/kaitigarbi/
TWITTER | https://twitter.com/kaitigarbi
http://kaitigarbi.com.gr/


PANIK PLATINUM
Facebook: https://www.facebook.com/panikrecords
YouTube https://www.youtube.com/user/PanikRecordsTube

 

FaceBook  Twitter