ΝΕΑ

ΣΠΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ - NEW ALBUM

 

 

Η γνώριμη, αισθαντική ερμηνεία της Καίτης Γαρμπή σφραγίζει τον λαϊκό ήχο του "Βάλε Μία Τελεία" που αποτέλεσε τον προπομπό και έδωσε την πρώτη αίσθηση για το νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ της καταξιωμένης ερμηνεύτριας με τίτλο "Σπάσε Τους Δείκτες"!

Το πολυαναμενόμενο προσωπικό album της Ελληνίδας diva Καίτης Γαρμπή "Σπάσε τους δείκτες", κυκλοφορεί από την Panik Platinum με 12 νέα τραγούδια και 4 ήδη αγαπημένα tracks, ανάμεσά τους και το ντουέτο με τον Βασίλη Καρρά "Ούτε Λέξη"!

Εξαιρετικοί δημιουργοί συμβάλλουν και υπογράφουν τα μοναδικά τραγούδια του νέου album, που αναδεικνύονται με τη χαρακτηριστική, ιδιαίτερη και τόσο αγαπημένη ερμηνεία της Καίτης Γαρμπή!

Από τις πρώτες, κιόλας, ώρες της κυκλοφορίας του, ο νέος δίσκος έχει "σπάσει δείκτες" πωλήσεων στα μεγαλύτερα ψηφιακά καταστήματα σκαρφαλώνοντας στην κορυφή των Album Charts σε iTunes GR & Google Play!

 
"Κάθε καινούργιος δίσκος και ένα καινούργιο ταξίδι που δεν θέλω να τελειώσει... Συνταξιδιώτες με φίλους και συνεργάτες, παλιούς και καινούργιους, καταφέραμε να κλείσουμε μέσα σε 15 τραγούδια τα έντονα συναισθήματα που μας πλημμύρισαν σ' αυτό το ταξίδι..."

Καλή Ακρόαση!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ MUSIC VIDEO - ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ

 


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LYRIC VIDEO -
ΣΠΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

 

 

http://smarturl.it/SpaseTousDeiktes_PO

 

FaceBook  Twitter