ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131

 

 

Η Καίτη Γαρμπή δοκιμάζει ακόμη μία φορά τις υποκριτικές ικανότητές, αυτή τη φορά στο θεατρικό σανίδι, ως Τζένη Παππάς, διάσημη τραγουδίστρια των 80s, και παρουσιάζει κομμάτια των 80s τόσο δικά της όσο και άλλων καλλιτεχνών.

Τα Αθηναϊκά Θέατρα παρουσιάζουν τo "80΄s” The musical", μια μουσική κωμωδία σε πρωτότυπο κείμενo του συγγραφικού διδύμου πολλών επιτυχιών Γ. Βάλαρη και Στ. Παπαδόπουλου («Naked boys singing», «Oι Απελπισμένοι», «Το μήλο», «Σ’ αγαπάω αλλά», «Το διαζύγιο», «Aμάρτησα για το παιδί σου», “Bam Bam” κ.ά.) σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη και μουσική βασισμένη σε επιτυχίες της αγαπημένης σε όλους εποχής των 80’s.

Μέσα από την ρομαντική ιστορία της παράστασης και τα εμπόδια ενός νεαρού ζευγαριού και της παρέας τους πάνω στη σκηνή του Πειραιώς 131, παρακολουθούμε από ένα κυρίως κωμικό πρίσμα, τα ήθη και τα έθιμα μιας ολόκληρης εποχής, όπου η διασκέδαση, τα όνειρα, οι φιλοδοξίες αλλά και η ανεμελιά, σηματοδότησαν τη μεταγενέστερη πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας μας.

Μια μεγάλη παραγωγή με 18 καλλιτέχνες, ηθοποιούς, τραγουδιστές, χορευτές και ζωντανή μουσική από το συγκρότημα των Aλχημιστών.

Περισσότερες πληροφορίες
http://www.ticket365.gr/parastaseis/90-80s-the-musical
 
 
 
 
FaceBook  Twitter